helloKolo   hellokolo kampányszolgen

 

A hello Kоlо kampány lényege, hogy az etnikai, társadalmi, kulturális különbségek ellenére, az egymás mellett élés, valamint a személyes és társadalmi szerepvállalás kiemelkedő jelentőségét hangsúlyozva, értékeink átörökítésének számos eszközével próbáljunk nyitni, nem pusztán szűkebb keresztmetszetű világunkra, hanem a bennünket ért személyes impulzusokra, melyek sokszor csupán a kommunikáció hiányából fakadóan oltják ki a kölcsönös elfogadás tüzét.

Feladatunk, hogy itt a Balkán Kapujában olyan határokat bontsunk le, melyen keresztül az egyén értéktoleranciáját erősítjük. Identitásunk és kultúránk sokszor közelebb áll egymáshoz, mint elsőre gondolnánk. Ezért egymás megismerése, közös értékoptimalizációs mérföldköveinek letétele elengedhetetlen, hogy a jövő nemzedéke felé tett vállalásunk, miszerint világunk egy jobb helyé válik, ténylegesen megvalósuljon.

Célunk, hogy előbb szűk környezetünkben képesek legyünk megmutatni, miként fogadjuk meg a másikat. Később pedig az általunk alakított értékrendszer már beépült társadalmi normaként legyen követendő példa.

 

 Hello KOlo pplakát2 

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.  Részlet